Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BoL

kaktus957

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !
chcialem przetestowac ten caly programik BoL i po zalogowaniu wczytaniu skrybtów i odpaleniu gry jest injection succesfully i okno z gra znika w procesach tak jakby sie proces zaciol i tak caly czas probowałem pare razy wczytane skrybty to last hiteee od Wee i MinimapTimers od surfaceS inject Bol ma zaznaczone na 3,9 pewnie chodzi o patcha który jest aktualnie na danym regionie gry . mieliscie podobne problemy ?

Opublikowano

usunełem folder bol z appdata i wlasnie walczam BoL i proboje wlaczyc zaraz zdam relacje :)

@Edit

Niestety usuniecie folderu BoL z Appdata nic nie dalo ... jeszcze jakieś pomysły ?
Jak pisałem wcześniej robi sie tak samo injection succesfully okno znika i proces w menadzeze zadan stoi na 11 900 (chodzi o uzycie pamieci)
czy Bol musi byc rozpakowany do folderu lola czy nie bo ja mam osobno na innym dysku

@@Edit

NIestety po wypakowaniu do folderu z LoLem odpalam i dalej to samo . Sory za te edity ale nie mozna dublowac postow :)

Opublikowano

Na xp nie działa. Też miałem ten problem skończyło sie na win 7 :)

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

http://botoflegends.com/forum/topic/2189-solutionsfailed-to-downloadlogin-could-not-find-dll-errors-and-bol-studioexe-has-stopped-working/ tutaj jest wszysko a swoją drogą, avast wykrywa u mnie zagrożenie/podejrzany plik, ale to nic chyba nie jest?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

to jak wam dziala na xp to poradzcie cos biednemu przywoływaczowi :D
A tak Btw to przy inject BoL co wybrac latest; 3.9 ; 3.9 pre-HF czy 3.8 ? Gram na EUNE

Opublikowano

Nie rozumiecie ze ci co mają ten błąd już nic nie zrobią? Niektórym działa na xp bo mają servicepacki nowe.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Nie rozumiecie ze ci co mają ten błąd już nic nie zrobią? Niektórym działa na xp bo mają servicepacki nowe.

nowe servicepaci masz na mysli jakie ? 3 ja zostalem przy sp 2 ... i nie dziala pokusic sie o instalacje sp 3 ?

@ edit

Zeltar twoj folder bola nic nie pomogl nadal jest tak samo ... nie wiem o co chodzi z tym wszystkim proces sie zawiesza za kazdym razem kiedy odpalam lola przy bocie

Opublikowano

Może faktycznie to wina sp2. Ja siedzę na sp3 i przynajmniej 5h temu działało, niedługo sprawdzę

u mnie przed chwilą działał

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

a Tym co działa bol skrypty też działają? ????? z costum mam coldown checker, perfec ewade, xt001 summoner spells, xt002hud , auto live saver , z mods mam auto shield , i hate your wards , i hate cc, minimap timers i żaden nie działa sypie jakimiś błędami na zielono.............. bot sei niby injectuje w grze tez niby jest zoomhack działa a z skryptów leca bledy na zielono caly czas i nic nie działa :/ jeszcze wczoraj przed patchem było ok ...Działają wam te skrypty? albo inne? bo nie wiem czy to u mnie coś zle czy ogolnie .... Pomóżcie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi działa wszystko. Ale podam ci możliwe przyczyny:

#Nie masz wymaganych bibliotek.

#Używasz skryptu który jest nieaktualny

#spora część skryptów w bol mods nie działa.

Napisz mi swoje skype na pw to jutro ci naprawię.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Mi działa wszystko. Ale podam ci możliwe przyczyny:

#Nie masz wymaganych bibliotek.

#Używasz skryptu który jest nieaktualny

#spora część skryptów w bol mods nie działa.

Napisz mi swoje skype na pw to jutro ci naprawię.

Naprawił mi :D działa już wszystko ;p Jeszcze raz wielkie dzięki ;p

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...